Experiență de utilizare Insumed

a sosit Insumed

Experiență cu capsulele Insumed: o revizuire a medicamentului și a rezultatelor aplicării

Matthias din Salzburg: „Diabetul nu mai este o boală, ci un mod de viață"

Experiența mea în diabet este de aproximativ 5 ani. Primele simptome au apărut în vară. Mi-a fost adesea sete, iar după ce am luat lichidul, senzația de sete nu a dispărut. Am atribuit-o vremea caldă. Dar nici după debutul toamnei, simptomele nu au mers nicăieri. Li s-au alăturat pofta de mâncare necontrolată, iritabilitate datorată senzației constante de foame. În plus, se trezește adesea noaptea pentru a merge la toaletă. Nu am dormit suficient, mi-a scăzut starea de spirit, am atacat cei dragi. O examinare programată de către un medic a arătat că în sânge a fost depășită de 2, 5 ori față de normă.

Doctorul a spus că cauza diabetului de tip 2 la mine a fost mai mulți factori: excesul de greutate, fumatul, dependența de alimente grase. Ca tratament mi s-au prescris mai multe feluri de medicamente care trebuiau luate de mai multe ori pe zi, inainte de fiecare masa. În plus, i s-a prescris o dietă strictă, exerciții fizice, controale regulate și automonitorizare a nivelului de glucoză din sânge.

Timp de 3 ani de boală, m-am căzut de mai multe ori, am încetat să mai beau medicamente din cauza unui regim incomod. Nu am simțit nicio îmbunătățire.

indicatori mai aproape de normal după administrarea Insumed

Cum am aflat despre Insumed

Am apelat la un medic nou și mi-a sfătuit cel mai recent agent de scădere a zahărului din sânge - Insumed în capsule. M-a atras compozitia naturala si modul comod de administrare - doar 2 capsule pe zi, dimineata si seara. Am comandat 3 pachete de Insumed pe site-ul oficial pentru un curs complet, citiți instrucțiunile despre cum să utilizați medicamentul.

După ce am început să iau Insumed, am început să-mi măsurez nivelul zahărului din sânge cu interes. O săptămână mai târziu, indicatorii de pe glucometru au început să se apropie de normă. O lună mai târziu, am observat o îmbunătățire a stării mele generale, zahărul a revenit la normal, somnul a revenit la normal. Acum nu sunt deranjat de simptome neplăcute, iritabilitatea a dispărut și relațiile în familie s-au îmbunătățit.