Recenzii despre Insumed

 • Bianca
  Eram convins de eficacitatea Insumed. Două luni de administrare a capsulelor m-au ajutat să-mi stabilesc nivelul de zahăr. Acum nu am o dietă atât de strictă ca înainte, uneori îmi pot permite mese delicioase.
  Insumed
 • Floarea
  Sufar de diabet de peste 30 de ani. Tratamentul continuă cu succes variabil. A băut în mod constant o mulțime de pastile, în fiecare zi. Insumed m-a ajutat să scap de controlul constant al pastilelor. Acum beau o capsulă dimineața și una seara. Nivelul zahărului este stabil.
  Insumed
 • Ioana
  Am o greutate mare, la care nu am reusit sa fac fata de cand eram mica. Rezultatul este diabetul de tip 2. Odată cu apariția Insumed, am reușit să-mi normalizez nivelul zahărului din sânge. Un efect suplimentar plăcut al capsulelor este o pierdere stabilă în greutate de 2-3 kg pe lună.
  Insumed
 • Constantin
  Mulțumesc lui Insumed. Cu el, am început să mă simt mai bine, am încetat să mai fiu enervat, rudele mele au observat că caracterul meu s-a îmbunătățit. A luat 90 de zile, 2 capsule pe zi. Medicul a observat o îmbunătățire.
  Insumed
 • Nicolae
  Pentru mine, Insumed a devenit un adevărat cadou. În decurs de o săptămână, zahărul meu a scăzut la jumătate și a ajuns în limite normale. Somnul mi s-a îmbunătățit pentru că am încetat să mă trezesc noaptea pentru a merge la baie. Starea de spirit este ridicată. Mulțumesc Insumed!
  Insumed
Evaluarea utilizatorilor Insumed
4.1
9